Vakantie Brazilië - De Mooiste Vakanties En Rondreizen

Published Mar 07, 22
5 min read

Rondreis Brazilië? Vergelijk 7 Reisorganisaties

Bel Gratis op +55 21 4042-7201 voor meer info over individuele rondreizen en  Rondreizen Brazilie

S P E C I A L S Dag 2 Vandaag een eerste wandeling die in het teken staat van de diverse ecosystemen. In de middag vertrekken we naar een van de overnachtingskampen. Hier kunt u een tweede jungle wandeling, waarin de nadruk wordt gelegd op navigeren en overleven in een regenwoud.

De Amazonerivier is bekend van haar karakteristieke surrealistische landschappen met geïsoleerde meren, reuze waterlelies, de diversiteit aan vogels, de roze en grijze dolfijnen. We gaan vissen op meervallen en piranha s en aan het begin van de avond opzoek naar grote kaaimannen. We lunchen in de Observer, het observatiestation van de lodge.

Dag 2 We maken vandaag een citytour. Een privé-gids leert ons de stad en zijn rijke historie kennen. Deels zullen we dat te voet doen. De smalle en steile straatjes in de oude delen van de stad zijn niet gebouwd op gemotoriseerd vervoer en bovendien leren we al lopend over de met keien geplaveide straten het stadse leven in deze levendige stad beter kennen.

De stad werd in 1549 gesticht door de Portugezen. In de eerste jaren werd de rijkdom voornamelijk vergaard uit de suikerindustrie. Later werden ook de walvisvaart, de handel in tabak en vee, maar bovenal goud en diamant uit het binnenland, zeer belangrijk. De stad heeft tijden van zeer grote welvaart gekend en dat is goed terug te zien in het op de UNESCO-lijst geplaatste oude centrum, de Pelourinho.

Lençois is een klein, maar sfeervol historisch plaatsje midden in het ruige binnenland van Bahia. Het stadje was in de 19e eeuw zeer welvarend. In die tijd werden er diamanten gedolven in deze streek en de rijkdom die dat met zich meebracht, zorgde korte tijd voor extreme rijkdom in deze verder arme uithoek van het Braziliaanse binnenland - Rondreis Brazilië - Onvergetelijke Reis Door Brazillië!.

Vrouwen kleedden zich naar de laatste Parijse mode en Frankrijk opende in Lençois een consulaat. Nadat het delven van diamanten werd verboden, heeft de tijd in Lençois stilgestaan. Reizen Brazilie. De rijkdom is verdwenen, maar de fraaie koloniale panden zijn geheel intact gebleven. Na aankomst in het stadje wordt u opgehaald door onze lokale vertegenwoordiger die u naar uw hotel rijdt.

Goedkope Vakantie Brazilië 2021

Na het ontbijt vertrekken we onder begeleiding van een ervaren gids voor een uitgebreide excursie door het gebied. We starten met een tocht langs de colabruine rivier Mucugezinho, tot we aankomen bij een 22 meter hoge waterval (Bijzondere Rondreis In Brazilië Met Tieners). Na een koude douche onder de waterval en een stop om te zwemmen en zonnen, rijden we verder naar de Gruta da Lapa Doce, een voormalige onderaardse rivier, nu een indrukwekkende grot.

Een zeer spectaculaire snorkelexcursie door de donkere onderaardse gangen is optioneel. Hoogtepunt vandaag is het bezoek aan de Morro do Pai Inácio, een centraal in het park gelegen hoge heuvel met een schitterend uitzicht over het grillig gevormde landschap. Dag 5 U heeft vandaag de dag geheel aan uzelf. Wandelen in de omgeving? Een Vluchten niet inbegrepen Alle specials kunnen indien gewenst worden verlengd.

Het vliegveld ligt aan de rand van de stad en binnen een mum van tijd bevindt u zich tussen velden met suikerriet en grote kuddes vee. De wegen in dit deel van Brazilië zijn prima en de dorpjes gemoedelijk. Vakantie Brazilië - Tropische Zonvakantie Inclusief Vlucht!. U rijdt langs grote landerijen met her en der cowboys op de velden die het vee naar andere weides drijven.

U verblijft in een centraal gelegen, kleinschalige familie pousada. Dag 2 Na het ontbijt maakt u kennis met de gids die u vandaag zal begeleiden tijdens de afdaling van één van de kristalheldere riviertjes die in de omgeving van Bonito ontspringen. Door het hoge kalk- en magnesiumgehalte van het gesteente in deze omgeving, komt het water kraakhelder uit de bronnen omhoog zetten.

Bij de bron van het riviertje Prata aangekomen, doen we onze duikmaskers op en gaan het heldere water in. Eenmaal onderwater treden we een andere wereld binnen. We laten ons door de stroom meenemen en drijven rustig de kronkelende rivier af. Onderwater ziet u een Caribisch schouwspel, met vissen die vlak voor je duikbril wegschieten.

De omgeving is een ecologisch paradijs, met onder andere kaaimannen zonnend op de oevers van de rivier, capibara s badend in het water en papagaaien in de bomen. De komende dagen verblijft u op basis van vol pension en maakt u met een ervaren, Engels sprekende gids, driemaal daags een excursie door de S P E C I A L S Pantanal - Rondreizen in Brazilie.

Vakantie Brazilië – Ontdek Onze Vakanties Naar Brazilië

(L/D) Dag 5 Een volle dag in de overweldigende natuur van de Pantanal. (L/D) Brazil Optima Forma is een onderdeel van Selamat Jalan Tour bv Dag 4 U rijdt vandaag naar het noorden. Het is niet zo n heel lange rit (157 km), maar omdat de wegen niet allemaal zijn verhard, is het toch een flink stuk rijden. Single Reizen Naar Brazilië.

U rijdt u een deel over de weg die Brazilië met Bolivia verbindt; een stuk snelweg dwars door de moerassen van de Pantanal (Individuele rondreis Brazilië). U overnacht in een kleine maar comfortabele pousada (alle kamers hebben airconditioning) op een grote ranch. Tijdens de regentijd loopt een groot deel van dit gebied onderwater.

Navigation

Home

Latest Posts

Bezienswaardigheden Amsterdam

Published Oct 17, 22
10 min read

Bezienswaardigheden Kos

Published Oct 15, 22
4 min read

Bezienswaardigheden Nijmegen

Published Oct 11, 22
9 min read