Brazilië Reizen En Vakanties Op Maat

Published Mar 06, 22
8 min read

Goedkoop Naar Brazilie? Aanbiedingen 2021 Vakantie Deals

Bel Gratis op +55 21 4042-7201 voor meer info over individuele rondreizen en  Rondreizen Brazilie

Gasten van 2-11 jaar die zijn gevaccineerd, moeten dezelfde testvereisten volgen als gasten van 12 jaar en ouder. Alle gasten (vanaf 12 jaar en ouder):• moeten een certificaat overleggen van een negatieve RT-PCR of antigeentest die binnen 2 dagen voor inscheping is afgenomen (d. w.z. als u op een zaterdag aan boord gaat, moet u uw COVID-19-test op de donderdag ervoor afnemen) (reis brazilie samenstellen).

Antigeen zelftest wordt niet geaccepteerd voor inscheping Gasten die vóór de cruise vanuit internationale bestemmingen naar de VS komen: De regering van de VS eist van alle internationale gasten die naar de VS vliegen dat zij het bewijs leveren van een negatieve antigeen- of RT-PCR-test die niet meer dan 1 dag voor het vertrek van hun vlucht met bestemming de VS is afgenomen; afhankelijk van het tijdstip van de test die voor het vertrek van de vlucht is afgenomen en het tijdstip van inscheping van het schip, kan de test wel of niet voldoen aan de vereisten voor inscheping van het schip - Rondreis Brazilie.

Houd er rekening mee dat alle gasten aan al deze vereisten moeten voldoen om in te mogen schepen: Alle gasten (vanaf 2 jaar en ouder) moeten de resultaten van een RT-PCR test kunnen tonen die binnen 72 uur voor inscheping is afgenomen - De Brazilië Reisspecialist - Reizen. Als u op zaterdag om 15. 00 uur aan boord gaat van uw cruise, moet u uw COVID-19 test laten afnemen vanaf woensdag 15.

Alle gasten (vanaf 12 jaar en ouder) moeten volledig gevaccineerd zijn (d. w.z. minimaal 14 dagen voor vertrek van het schip volledig gevaccineerd zijn, geaccepteerde vaccins: Pfizer, Moderna, Astra, Zeneca, Johnson & Johnson)Let op: gasten die hersteld zijn van Covid-19 en slechts één vaccinatie hebben gekregen, worden niet beschouwd als volledig gevaccineerd, Let op: een Mix-and-match combinatie wordt 2 weken na de tweede dosis geaccepteerd in een 2-dosis series combinatie van een enkele dosis Pfizer of Moderna met een enkele dosis Astra, Zeneca.

Voor inscheping in St. Maarten moeten gasten 48 uur voor het vertrek van het schip een RT-PCR-test overleggen. Als dit niet mogelijk is, moeten gasten een RT-PCR-test overleggen die binnen 72 uur voorafgaand is afgenomen, plus een antigeentest die binnen 24 uur is afgenomen. Houd er rekening mee dat alle gasten aan al deze vereisten moeten voldoen om in te mogen schepen: Alle gasten (vanaf 2 jaar en ouder) moeten een negatief RT-PCR test of antigeentest certificaat kunnen tonen die binnen 48 uur voor inscheping is afgenomen.

Alle gasten (vanaf 12 jaar en ouder) moeten volledig gevaccineerd zijn en een vaccinatiecertificaat overleggen waaruit blijkt dat de volledige vaccinatie / booster in de afgelopen 9 maanden heeft plaatsgevonden. Gasten worden als volledig gevaccineerd beschouwd als ze de volledige set vaccinaties meer dan 14 dagen voor aanvang van de cruise hebben ontvangen met een goedgekeurd Covid-19-vaccin, waaronder Pfizer, Moderna, Astra, Zeneca, Johnson & Johnson.

Een 'mix-and-match'-combinatie van de bovenstaande lijst met vaccins wordt geaccepteerd. Het vaccinatiebewijs moet geldig zijn voor de duur van de hele cruise. Let op: Gasten die van Covid-19 hersteld zijn en slechts één prik kregen, worden niet als volledig gevaccineerd beschouwd. Antigeen zelftest wordt niet geaccepteerd voor inscheping Houd er rekening mee dat alle gasten aan al deze vereisten moeten voldoen om in te mogen schepen: Alle gasten (vanaf 2 jaar en ouder) moeten de negatieve testresultaten van een RT-PCR test kunnen tonen die binnen 72 uur voor inscheping is afgenomen.

00 uur aan boord gaat van uw cruise, moet u uw COVID-19 test laten afnemen vanaf woensdag 15. 00 uur. Alle gasten (vanaf 12 jaar en ouder) moeten volledig gevaccineerd zijn. Gasten worden als volledig gevaccineerd beschouwd als ze meer dan 14 dagen voor aanvang van de cruise de volledige set vaccinaties hebben ontvangen met een goedgekeurd Covid-19-vaccin, waaronder Pfizer, Moderna, Astra, Zeneca, Johnson & Johnson. Rondreis Brazilie.

Rondreis Brazilië - Reizen

Het vaccinatiebewijs moet geldig zijn voor de duur van de hele cruise - Rondreis Brazilië: Backpack Route Voor 3 Weken. Antigeen zelftest wordt niet geaccepteerd voor inscheping Houdt er rekening mee dat het wel dan niet zelfstandig van boord af gaan afhankelijk is van de lokale autoriteiten en onderhevig is aan vele wijzigingen. Kort voor vertrek ontvangt u van ons de meest actuele stand van zaken.

Voor meer informatie wordt aanbevolen om de officiële kanalen van de bevoegde autoriteiten van uw land te raadplegen. Tijdens een veilige excursie de bestemming ontdekken: Als u tijdens uw cruise aan wal wilt gaan, kunt u dit alleen doen door deel te nemen aan een van de MSC Shore Excursions om dezelfde hoge gezondheids- en veiligheidsnormen aan de wal te garanderen als aan boord - Brazilië - Begin Je Reis Met Onze Tips.

w.z. musea, kerken, ...) of om deel te nemen aan een evenement. Vanaf maart 2022 kunnen gasten die volledig zijn gevaccineerd, misschien zelfstandig aan wal gaan en moeten gasten voldoen aan de vereisten van het land die ze bezoeken. De vereisten worden voortdurend gecontroleerd en zijn onderhevig aan updates. Gasten die niet volledig zijn gevaccineerd of die niet-gevaccineerde kinderen in hun reisgezelschap hebben, mogen alleen aan wal gaan tijdens een beschermde MSC-excursie.

Gasten die volledig zijn gevaccineerd, kunnen zelfstandig aan wal gaan en moeten zich houden aan de vereisten van het land om aan wal te mogen gaan. Niet alle bestemmingen staan onafhankelijke ontscheping toe en dit kan afhangen van de vaccinatiestatus van de reiziger. Gasten die niet volledig zijn gevaccineerd of die ongevaccineerde kinderen in hun reisgezelschap hebben, mogen alleen aan wal gaan met een MSC-excursie en het land ontdekken tijdens een beschermde excursie.

Gasten die volledig zijn gevaccineerd, kunnen zelfstandig aan wal gaan en moeten zich houden aan de vereisten van het land om aan wal te mogen gaan. Niet alle bestemmingen staan onafhankelijke ontscheping toe en dit kan afhangen van de vaccinatiestatus van de reiziger. Gasten die niet volledig zijn gevaccineerd of die ongevaccineerde kinderen in hun reisgezelschap hebben, mogen alleen aan wal gaan met een MSC-excursie en het land ontdekken tijdens een beschermde excursie.

w.z. musea, kerken, ...) of om deel te nemen aan een evenement. Als u tijdens uw cruise aan wal wilt gaan, raden wij u aan dit alleen te doen door deel te nemen aan een van de MSC Shore Excursions om dezelfde hoge gezondheids- en veiligheidsnormen aan de wal te garanderen als aan boord.

Niet alle bestemmingen staan onafhankelijke ontscheping toe en dit kan afhangen van de vaccinatiestatus van de reiziger. Gasten die niet volledig zijn gevaccineerd of die ongevaccineerde kinderen in hun reisgezelschap hebben, mogen alleen aan wal gaan met een MSC-excursie en het land ontdekken tijdens een beschermde excursie. Voor sommige excursies is een officieel Covid-certificaat vereist om toegang te krijgen tot sommige locaties (d - Brazilië Vakantie - Bijzondere Reizen.

musea, kerken, ...) of om deel te nemen aan een evenement. Als u tijdens uw cruise aan wal wilt gaan, raden wij u aan dit alleen te doen door deel te nemen aan een van de MSC Shore Excursions om dezelfde hoge gezondheids- en veiligheidsnormen aan de wal te garanderen als aan boord.

Rondreis Brazilië: Backpack Route Voor 3 Weken

Niet alle bestemmingen staan onafhankelijke ontscheping toe en dit kan afhangen van de vaccinatiestatus van de reiziger. Gasten die niet volledig zijn gevaccineerd of die ongevaccineerde kinderen in hun reisgezelschap hebben, mogen alleen aan wal gaan met een MSC-excursie en het land ontdekken tijdens een beschermde excursie. Alle gasten dienen een gezichtsmasker te dragen in aangewezen binnenruimtes.

Bij het binnenkomen van eetgelegenheden zal het dragen van een mondkapje ook vereist zijn, totdat het mogelijk is om plaats te nemen. Het kan voorkomen dat er bij ruimtes waarin het onverwacht druk wordt, u ook verzocht wordt een mondkapje te dragen. Tijdens het in- en ontschepen is het dragen van een mondkapje tevens verplicht en ook tijdens het in- en uitstappen in de terminal.

s.m. Europe Assistance of bij een andere aanbieder. In het geval dat er geen verzekering is afgesloten, zullen alle mogelijke COVID gerelateerde kosten ten laste van de passagier komen en is MSC Cruises niet aansprakelijk voor eventuele extra kosten of uitgaven die de passagier uiteindelijk zal moeten dragen in geval van bijvoorbeeld weigering van inscheping vanwege een positieve testvolgens MSC Cruises gezondheids- en veiligheidsprotocol.

een certificaat, overzicht, of de polis die in het Engels, Italiaans, Duits, Frans of Spaans moet zijn) - waarin duidelijk de COVID-19-dekking staat vermeld- moet bij inscheping worden getoond. Gasten die deze documentatie niet kunnen overleggen worden geweigerd tijdens inscheping.

Test- en vaccinatievereisten:Let op: Vanaf 22 december 2021 uur mogen reizigers uit landen buiten de EU/Schengen alleen naar Nederland reizen als zij een negatieve testuitslag bij zich hebben. Dat geldt ook voor reizigers met een vaccinatiebewijs of herstelbewijs - Brazilië Met Kinderen - Bijzondere Reizen. Het testbewijs is van een NAAT/PCR-test van maximaal 48 uur oud voor vertrek of een antigentest van maximaal 24 uur oud voor vertrek.

Alle gasten vanaf 12 jaar en ouder moeten volledig zijn ingeënt. Volledige vaccinatie betekent dat de gast de volledige cyclus van vereiste doses voor het toegediende vaccin heeft voltooid (d. w.z. de tweede dosis in een reeks van twee doses heeft gekregen) en dat de gast de laatste dosis ten minste 14 dagen voor de vertrekdatum heeft ontvangen.

Navigation

Home

Latest Posts

Bezienswaardigheden Amsterdam

Published Oct 17, 22
10 min read

Bezienswaardigheden Kos

Published Oct 15, 22
4 min read

Bezienswaardigheden Nijmegen

Published Oct 11, 22
9 min read