B&b A Vendre France

Published Mar 07, 22
2 min read

Table of Contents


Uitbaters Gezocht B&b Frankrijk

Een bed and breakfast beginnen in Frankrijk? Klik hier voor een  B&B Kopen Frankrijk

Wanneer men daadwerkelijk start met chambres d’hôtes moeten de uitbaters-eigenaars dit voorafgaand schriftelijk laten weten aan de burgemeester van de gemeente. Om extra klanten te werven kan men zich aansluiten bij allerlei verenigingen, die dan voor je uitbating reclame maken o. a. op hun website. Maar vergeet niet voorafgaand het reglement van de vereniging te lezen, want niet elke uitbater kan met de inhoud van dat reglement akkoord gaan. Wanneer kun je van een B&B financieel rondkomen?.

Dat is dezelfde werkwijze als subsidies bekomen op nationaal en regionaal vlak om een chambre d’hôtes op te richten, dan is men automatisch ook onderworpen aan allerlei verplichtingen. Eerst goed lezen en dan beslissen een subsidie aanvraag in te dienen. De eigenaars van de chambres d’hôtes staan ook in voor de brandveiligheid, die optimaal moet zijn. b&b beginnen in frankrijk - b&b starten frankrijk.

Een fiche met de prijs van de overnachting, het ontbijt en eventueel andere diensten (opgelet!!!) moet zowel binnen als van buiten zichtbaar zijn (hypotheek b&b frankrijk). Bij de betaling in contanten moet elke klant een ontvangstbewijs krijgen en eventueel een btw-briefje, indien men onder de desbetreffende wetgeving valt - gîtes beginnen frankrijk. Van elke buitenlander moet de uitbater-eigenaar een overnachtingfiche invullen en overmaken aan de plaatselijke politie.

Het moet gaan om een individueel bedrijf. Men kan voor een ander systeem opteren want het nadeel is dat men de investeringen fiscaal niet in mindering kan brengen d. m.v. afschrijvingen - uitbaters gezocht b&b frankrijk. Bij weinig investeringen kan dat regime interessant zijn, anders moet men voor de andere regimes kiezen. Voordelen van dit systeem zijn: een minimale boekhouding voeren (inkomsten bijhouden), vermindering van 71% op de omzet als kost beschouwd.

De jaarlijkse inkomsten moeten tussen de 76. 300 euro en 763. 000 euro liggen. We wijzen erop dat het hier gaat om de omzetbedragen zonder btw. Ook hier kan men kiezen voor het normaal systeem. Voordelen zijn dat men alle kosten in mindering kan brengen. De jaarlijkse omzet is hoger dan 763.

Men kan alle kosten zoals afschrijvingen en interesten aftrekken - b&b te koop frankrijk dordogne - b&b starten frankrijk. Indien men een omzet heeft van 153. 000 euro zonder btw moet men een balans opstellen. De eigenaars zijn onderworpen aan het aanrekenen van btw indien zij 3 van de volgende 4 diensten aanbieden aan hun gasten:– aanbieden van een ontbijt;– het huis biedt ook handdoeken en linnen aan;– tijdens het verblijf wordt ook de kamer gekuist;– een ontvangst is voorzien voor de gasten, al dan niet gepersonaliseerd; dit moet gebeuren door de eigenaresuitbaters en hou het sober; De eigenaars zijn onderworpen aan een woonbelasting () en een onroerende belasting ().

Navigation

Home

Latest Posts

Bezienswaardigheden Amsterdam

Published Oct 17, 22
10 min read

Bezienswaardigheden Kos

Published Oct 15, 22
4 min read

Bezienswaardigheden Nijmegen

Published Oct 11, 22
9 min read